Hello world - Daramus Ovidiu

Hello world!

A deține un blog în anul de grație 2014 nu mai constituie pentru nimeni un element de noutate. La mai bine de un deceniu de la apariția platformei WordPress, a-ți înșira gândurile în format digital a devenit o formă de exprimare destul de comună. Până și termenul de “blogger” a intrat în mainstream în ultimii ani, fiind cunoscut și utilizat de către publicul larg.

Pentru mine, articolul ăsta e cel de-al treilea “Hello world” la care apăs butonul de publish pe un blog personal. Prima oară se întâmpla la sfârșitul lui 2007, la scurt timp după descoperirea internetului – perioadă care pentru mine a fost una din cele mai fructuoase în materie de creație, materializându-se prin vreo 500 de articole răspândite pe diverse canale. Un al doilea “sezon de scrieri” a început odată cu prima călătorie de peste mări și țări ca voluntar (Burundi, 2011); atunci am folosit blogul în campania de pregătire a misiunii din anul următor – Amazonia, 2012.

În acest moment, intenționez să public pe blogul de față articole axate în principal pe domeniile călătorie și digital media, subiecte care mi-au absorbit toată atenția în ultimii ani. Să ne citim cu bine!

Distribuie articolul:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *